Wednesday, December 8, 2010

JIRI_JANSA_RUN_2010

Beautiful sunny afternoon here in Prague, Czech Republic. This fabulous weather (15 cm snow, -1°C, frozen rain, brown melted shit with water on public paths) made us celebrate the famous giant of our time (not appreciated enough, still) - big Big Jirka Jansa and his birthday. Smart people will check the map to derive the count one has to perform to discover his real physical age. Mentally, it is a different league, as I said, it is a Giant, I admit. This time even better than last year "Jiri Jansa 2009 run".

Forever yours,


Marek, Vojta











6 comments:

  1. fuck the fuck you fucking fuck, bejci, včera jste toho naběhali víc než já za poslední 2 týdny, díky za dar a kaju se. Ale trochu jsem uvažoval, co příští rok a vůbec do budoucna, snad už to bude autem..

    ReplyDelete
  2. Jak dlouho vam to trvalo v te srac...? Jsem rad, ze jste si nic neudelali, protoze ta snehovoda je vazne o drzku. Klobouk dolu, ja s vami pobezim az v jirkovych 42letech:)
    jl

    ReplyDelete
  3. Premyslim nad dynamikou takovyho zavazku. Kdy kazdym rokem pribyva nejenom dalsi kilometr, ale hlavne cas pribyva kazdymu stejne a starnou i ti bezci. Takze kilometrova zatez muze stoupat jen do urcityho casu (podle toho jak moc budem zachovali).
    Jinak Beta scenario mame s Marou promysleny, kdyz bude Jirkovi 100, dalsi dva stoleti dedci pojedou 100 km vlakem na okruzni jizdu.
    Maro, konecne mam seriozni navrh na research project, budeme modelovat dokdy az budeme schopni ubehnout Jirkuv vek. Jirka nam pomuze s tou dynamikou (quantitative finance practice), pochybuju, ze by bylo maximum pred 30kou, takze zapomen na kratkodoby cile v ramci dalsi petiletky a hura do zkoumani.
    V

    ReplyDelete
  4. Vybehli jsme po 2130 a dorazili jsme tesne po pulnoci, takze nejakych 2 a pul hodiny. Nekde byla jen voda, nekde snih, nekde led, ale slo to. Akorat jak bezis po kluzkem povrchu tak namahas uplne jiny svaly, ktere na to nejsou zvykle. Nejhorsi to bylo na hrade - tam to bylo fakt kluziste. Jinak nejhezci byl sestup z Petrina a pak hradby na Vysehrade. Necekali jsme, ze dame tech 26km i kdyz to byl takovej sen, co jsme chteli bylo dat vsechny klasiky najednou - kyvadlo, hrad, petrin, vysehrad, vysilac, vrch. svateho krize (nejvetsi krize) a vitkov. Nakonec to vyslo hezky.

    ReplyDelete
  5. pristi tyden se tu bezi maraton, nechcete prijet? s pripravou jako je tato si myslim ze jste dostatecne pripraveni. Jirkuv comment v diskuzi nema chybu.

    ReplyDelete
  6. rad by jsme prijeli :-D , ale je toho ted hodne v praci a ve skole :-(

    Hodne stesti!!!

    ReplyDelete