Wednesday, April 8, 2009

Zavod "Prague Golden Trainer"

Mozna uz se dostalo k vasim usim, ze jsem vyhlasil soutez s nazvem "Prague Golden Trainer". Jednoducha soutez, ktera ve sve podstate vyzdima z kazdeho zavodnika-ucastnika (at uz je to nihilista militantni/prosty ci srdcar) to nejlepsi co v nem je.

Je to hozena rukavice vsem Jednotackym sportovcum, kteri maji dost odvahy soutezit a neboji se porazit papirove silnejsi orientackou "behnu", poloprofesionala se smyslem pro humor a s vizionarskym smyslenim.

Tady je neco malo k podminkam souteze:

Golden Prague Tranier
-zavod byl zahajen 1. 4. 2009 a bude ukoncen 30.6.2009 ve 23:59-po tomto case probehne vyhodnoceni vysledku
-cilem souteze je ubehnout co nejdelsi vzdalenost po prazskem katastralnim vymeru mesta (k dispozici je temer 500km2, zdroj:wiki)
-ovsem zretel bude bran na variabilitu trate a jeji ruznorodost, tj. trat, ktera povede s nejmene otockami a opakovani useku + s co nejvetsim poctem/nejvetsim prevyseni/m, bude ohodnocena vyssim koeficientem (chci predejit situacim, kdy clovek stravi dopoledne na bezecke draze a ubehne 50kolecek behajic dokola jak krecek v kleci a zaroven situaci, kdy si zavodnik-podvodnik vyhlidne jako trasu petrinskou rozhlednu a 10x ji vybehne)
-po dobehnuti ma zavodnik povinnost podrobne a hlavne pravdive zakreslit trasu na server http://www.mapmyrun.com/, kde mu inteligentni software spocita delku trate i prevyseni.
-trasu + prevyseni posleze vyvesi zde na blogu a jedine tak bude moci ucastnit v teto ojedinele soutezi a vyhrat hodnotne ceny
-tuto proceduru by mel provest v co nejkratsim case, aby zde byl stale aktualni udaj o nejdelsi ubehnute trati a motivoval tim ostatni bezce
-soutez ma statut "international", takze se hodi jak pro ucastniky z Parize, tak treba i z Taiwanu, kteri nas mohou obohatit netradicnimi cestami okorenene jeste netradicnejsimi pribehy; pro ne se nevztahuje omezeni katastralniho vymeru mesta Prahy, urcite by tu s nami jinak soutezili, kdyby meli tu moznost.
-nechce se mi ani zminovat, ale pro nektere levicove orientovane bezce informuji, ze se jedna o BEH, tedy nejsou povoleny zadne mechanicke ani motorove vozitka k perprave
-nemusi se uvadet casovy limit, za ktery dany soutezici trat ubehl, na cas neni bran zretal; jen je povinen trat "ubehnout", spoleham na vasi cestnost!
-ceremonial vyhlaseni souteze probehne v predem dohodnty termin v salu Jednota za ucasti krasnych hostesek z vychodni Evropy, ktere si vyherce bude moci vzit s sebou domu/na pokoj:-)

Ted uz si jen nazujte sve "trainers" a vyrazte do viru velkomesta, vsem lidem otevrte oci a ukazte jim, ze Jednota RULZ!

Za kolektiv organizatoru,
Istvanutca, madarsky sudetonemec se slovenkymi proporcemi

1 comment:

  1. mam tak trochu strach, ze v patek nasadim takovy vykon, ze koncite, ale ok, jdu do toho. Jeste by jsi mel zminit odmeny, vychodni evropanky jsou peknou motivaci (v Robyho produkci se to jimi jen hemzi), ale nas zadane poctivce to spise odrazuje, JJ

    ReplyDelete